پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مشکل یکی از USB ها
تو راهنمای آواژنگ نوشته هه بد از 6 ماه تولید از مادربردای گیگابایت اگه مشکلی داشتن بد از تشخیص عوض میکنن . این تشخیص دادن شون چقد طول میکشه؟ میارزه بفرتم گارانتی؟
احتمالا وقتی که اون فلش مشکل دار رو زدم این طور شد از اون به بد
هم فلش قبلش سالم بود و هم اون پورت هه
نمیدونم چرا یهو فلش هم سوخت و اون پورته هم مشکل پیدا کرد (گاهی وصل میشه و گاهی هم نه)
نقل قول:
تو راهنمای آواژنگ نوشته هه بد از 6 ماه تولید از مادربردای گیگابایت اگه مشکلی داشتن بد از تشخیص عوض میکنن . این تشخیص دادن شون چقد طول میکشه؟ میارزه بفرتم گارانتی؟
احتمالا وقتی که اون فلش مشکل دار رو زدم این طور شد از اون به بد
هم فلش قبلش سالم بود و هم اون پورت هه
نمیدونم چرا یهو فلش هم سوخت و اون پورته هم مشکل پیدا کرد (گاهی وصل میشه و گاهی هم نه)
تو ماه های اول عموما تعویض میشه . مگر اینکه ایرادها جزئی باشه . حدود یک هفته کاری .اون فلش میتونه عامل خرابی بوده باشه . پیشنهاد میکنم خارج از کیس هم تست کنید
در وهله ی اول به امید خدا درس شد
دستت درد نکنه اوستا امید
همین کاری که گفتی رو کردم و چسب زدم . انگار از همین قضیه ی چسبه بود چون تا قبل اون که اتصالی داشت و گاهی درست میشد و گاهی نه
حالا دقیق چه اتفاقی میافته که چسب نزنن قاتی میکنه؟
البته دو تا جا پیچ کوچیک که جنس فلزی داشتن فک کنم مشکل از اونا بود که روشونو چسب زدم
نقل قول:
در وهله ی اول به امید خدا درس شد
دستت درد نکنه اوستا امید
همین کاری که گفتی رو کردم و چسب زدم . انگار از همین قضیه ی چسبه بود چون تا قبل اون که اتصالی داشت و گاهی درست میشد و گاهی نه
حالا دقیق چه اتفاقی میافته که چسب نزنن قاتی میکنه؟
البته دو تا جا پیچ کوچیک که جنس فلزی داشتن فک کنم مشکل از اونا بود که روشونو چسب زدم
پیشنهاد میکنم روی تمام اسپیسرها رو بر چسب بزنی .کیس استاندارد نیست . برق ریزی پیدا میکنه . یک سیم ارت هم از پشت پاور به یک قسمت فلزی رنگ نشده بکش .
استاندارد رو احتمالا هست ینی حداقل جنس و استایل اش از کیس 70 تومنی امروزی بهتره
اون هم بخاطر اینکه جا پیچی کم داشت (کلا 4 تا جا پیچ داشت) ، 2 تا جا پیچی دیگه اضافه کردن که روش چسب نزده بود
مادربرد قبلی ام کوچیک تر از این بود و حالا چون جا پیچی ها یه کم به سمت پایین کیس بود ، نمیدونم اونقدر اندازه مادربرد قبلی بزرگ بود که به این پیچا برسه یا نه
اگه میرسید ، باید مثل این مشکل پیدا میکرد دیگه
بقیه جاها چسب زده هه
حالا تعجبم از اینه که چرا 3 تا پورت دیگه که تو همون شرایط بودن درست کار میکردن
نقل قول:
استاندارد رو احتمالا هست ینی حداقل جنس و استایل اش از کیس 70 تومنی امروزی بهتره
اون هم بخاطر اینکه جا پیچی کم داشت (کلا 4 تا جا پیچ داشت) ، 2 تا جا پیچی دیگه اضافه کردن که روش چسب نزده بود
مادربرد قبلی ام کوچیک تر از این بود و حالا چون جا پیچی ها یه کم به سمت پایین کیس بود ، نمیدونم اونقدر اندازه مادربرد قبلی بزرگ بود که به این پیچا برسه یا نه
اگه میرسید ، باید مثل این مشکل پیدا میکرد دیگه
بقیه جاها چسب زده هه
حالا تعجبم از اینه که چرا 3 تا پورت دیگه که تو همون شرایط بودن درست کار میکردن
با این موارد زیاد برخورد کردم . تو کیس های معمولی
به هر حال میتونستی برای گوشه ها از اسپیسرهای پلاستیکی کف تخت استفاده کنی . هم فشار گوشه ها رو میگیره هم عایق هست .